راهنمای چالش های بازی Fortnite – فصل ششم – هفته‌ی چهارم

کیوان 2 آبان 1397 بدون دیدگاه 502 بازدید

چالش‌های هفته‌ی چهارم فصل ششم بازی Fortnite منتشر شد که یکی از این چالش‌ها، بسیار خنده‌دار و جالب است. در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا راحت‌تر و سریع‌تر این چالش‌ها را کامل کنید.

1- از Port-a-Fort یا Port-a-Fortress استفاده کنید (5 عدد)

هر کدام از این آیتم‌ها را که استفاده کنید، این چالش پیشروی خواهد کرد که کامل کردن این چالش را بسیار ساده می‌کند. وارد مود 50 vs 50 شوید و بگذارید تا به اواخر مبارزات نزدیک شوید. به سمت محلی که مبارزات در آن جریان داشته بروید و مطمئن باشید که لااقل 5 آیتم Port-a-Fort را از روی آیتم‌های پرت شده بر روی زمین توسط بازیکنان، می‌توانید پیدا کنید. بلافاصله از آن‌ها استفاده کنید و تنها در یک بازی می‌توانید این چالش را کامل کنید.

Fortnite

2- هفت جعبه‌ی مهمات را در مکان‌های نامدار متفاوت باز کنید.

دقت کنید که هر مکان اسم دار، تنها یک بار این چالش را جلو می‌برد و شما 7 جعبه در 7 مکان مختلف را پیدا کنید. به صورت عادی بازیتان را ادامه دهید و این چالش را به راحتی کامل خواهید کرد.

3- در بازی‌های مختلف، زنگ در خانه‌هایی را بزنید که بازیکنان دشمن در آن قرار دارند (3 خانه)

این چالش یکی از خنده‌دارترین و جالب‌ترین چالش‌های این فصل است. مطمئن باشید که دفعات بسیار زیادی را برای کامل کردن این چالش خواهید مرد. سراغ Pleasant Park یا Greasy Grove بروید و خانه‌های زنگ دار را مشاهده خواهید کرد. البته اگر در هنگام فرود به سراغ زنگ زدن بروید، به احتمال بسیار زیادی زنده خواهید ماند چراکه بازیکن مقابل شما در حال پیدا کردن اسلحه است و توجهی به صدای زنگ نخواهد کرد.

4- در Greasy Grove فرود بیایید.

این چالش، یک چالش مرحله‌ای است. مرحله‌ی اول فرود آمدن در Greasy Grove است و مرحله‌‌های بعدی پس از فرود در این منطقه مشخص خواهند شد. این چالش 5 مرحله دارد که در 5 بازی، می‌توان آن را کامل کرد.

5- بر روی Clock Tower واقع در Tilted Towers، برقصید.

این چالش نیز یک چالش مرحله‌ای است و در سه بازی کامل خواهد شد. این چالش در مورد رقصیدن است و در مرحله‌ی بعدی هم باید بر روی یک درخت گیلاس (درخت‌های صورتی) در Lucky Landing برقصید. با توجه به شلوغ بودن Tilted Towers، اگر نمی‌خواهید بلافاصله بعد از کامل کردن این چالش کشته شوید، وارد مود 50 vs 50 شوید.

Fortnite

6- امتیاز 3 یا بیشتر از مناطق تیراندازی به دست آورید.

مناطق تیراندازی بر روی عکس مشخص شده است. روی آن‌ها بایستید و هدف‌هایی فعال می‌شود که به سرعت باید به آن‌ها شلیک کنید. اگر تنهایی به سراغ این چالش بروید، مطمئناً دچار مشکل خواهید شد ولی کافی است با یکی از دوستانتان این چالش را انجام دهید که بسیار ساده و راحت می‌توان آن را کامل کرد. شما باید بر روی بخش مشخصی بایستید تا چالش فعال شود و هدف‌های تیراندازی بالا بیایند. بر روی آن بخش بایستید و خودتان و دوستتان شروع به شلیک کردن به این هدف‌ها کنید و خیلی سریع و راحت می‌توانید چالش را کامل کنید.

Fortnite

7- دشمنان را در مناطق Corrupted بکشید. (3 دشمن)

کافی است که در هریک از مناطق خراب شده توسط مکعب، 3 دشمن را بکشید که نیازی نیست هر سه را در یک بازی بکشید. در مود Solo به راحتی و خیلی سریع می‌توانید این چالش را کامل کنید.
ستاره‌ی مخفی این هفته، در بالای منطقه‌ی Junk Junction بر روی یک لامای فلزی است که در عکس به وضوح قابل مشاهده است. ستاره‌ی این هفته به شکل بنر است اما مثل بنر Tomato Town در فصل قبل، به دیوار چسبانده نشده است.